FotografijaStudentska organizacija Unija studenata FON-a drugu godinu zaredom organizije projekat „USF Gaming Fair“ koji će se održati 9. i 10. marta u igraonici Game Pub-u u tržnom centru „Stadion“ i 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

Opširnije: USF Gaming Fair

Case Study ShowStudentska organizacija ESTIEM LG Belgrade dvanaesti put zaredom organizuje projekat ’’Case Study Show 2018’’ koji će se održati od 3. do 10. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

Case Study Show je manifestacija edukativno-takmičarskog karaktera koji pruža idealnu priliku svim mladim i ambicioznim studentima da zakorače u poslovni svet i da teorijsko znanje stečeno tokom studija primene u praksi. Studenti se takmiče u rešavanju studije slučaja koju zadaje jedna ili više kompanija učesnica. Ona predstavlja realan poslovni problem, a najuspešnije takmičare očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.

Opširnije: Case Study Show 2018 – Pr(a)vi korak u tvojoj karijeri

Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) obaveštava da je rok za prijave na program “Debatom do dijaloga” produžen do 6. februara.

Ovim putem pozivamo mlade uzrasta od 18 do 25 godina iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Novog Pazara i Niša da se prijave za učešće na seriji debata koje će biti organizovane u ovih pet gradova tokom februara i marta ove godine. Program se realizuje sa ciljem da se mladi kroz formu debate zainteresuju i obrazuju o političkom pitanju Kosova negujući i podstičući kulturu dijaloga.

Opširnije: Produžen rok za prijave na program "Debatom do dijaloga o Kosovu"

Na prvom Sajmu obrazovanja Univerziteta u Beogradu, koji će se održati u subotu i nedelju, 27. i 28.januara 2018.godine na Pravnom fakultetu,  predstavnici Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata održaće radionice iz programa podrške maturantima „Pripremi se – upiši se“ na teme donošenja odluka, efikasnog učenja, razvijanja samopouzdanja i izlaženja na kraj sa tremom i stresom u amfiteatru IX.

Opširnije: Radionice iz programa podrške maturantima "Pripremi se - upiši se" na 1.Sajmu obrazovanja...

unnamedInicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) poziva mlade uzrasta od 18 do 25 godina iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Novog Pazara i Niša da se do 26. januara prijave za učešće na seriji debata koje će biti organizovane u ovih pet gradova tokom februara i marta ove godine.

Opširnije: Poziv za učešće na programu “Debatom do dijaloga o Kosovu”

Ako ste srednjoškolac, student ili pripadate mladim generacijama, nastavite da čitate ovaj tekst. Da li živite u Srbiji(sa roditeljima), imate težak odnos sa istim, sa dečkom/devojkom, šefom, a možda i celim svetom? Sobom? Imate mizernu platu, loše zdravlje, nisko samopouzdanje? Želju da vrištite na nekoga? Hronično ste umorni i bezvoljni? Mrzite i sebe i ceo svet? Usamljeni ste? Nesrećni? Imate probleme u učenju i završavanju obrazovanja? Ne znate kako da se nosite sa stresom, tenzijom i rešavate probleme? Tražite slamku spasa? Ako se nalazite u nečemu od nabrojanog, čitajte i dalje.

Opširnije: Jogički pozdrav Novoj godini