RMP 1Ukoliko voliš da istražuješ i zanima te da naučiš o poslovnoj strategiji i internim procesima jedne kompanije, prijavi se na Reverse Mentorship program! Konkurs je otvoren do 11.oktobra, a prijave se vrše putem LINKA. Program organizuje outsourcing kompanija Trizma sa ciljem da uključi mlade u razvoj organizacione kulture.

Opširnije: Reverse Mentorship program

Završni događaj - AmChamps letnja škola MediumPolaznici AmChamps letnje škole powered by Banca Intesa na završnom događaju u Američkoj privrednoj komori predstavili su svoje projekte na temu unapređenja odnosa sa klijentima. Projekat „Skrati vreme u redu“ dobio je najviše ocene žirija, a njegovi autori Milana Milanović, Danijela Filipović, Maja Cvetinov i Anja Riznić nagrađeni su plasmanom u naredni, peti ciklus programa AmChamps – Mladi lideri promena.

Opširnije: PROGLAŠENI POBEDNICI AMCHAMPS LETNJE ŠKOLE POWERED BY BANCA INTESA

02-RYCO-Logotype-RGB-vector-1Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RKSM), organizacija sa sedištem u Tirani, počela je da radi u punom kapacitetu u utorak, 4. jula. Generalni sekretar ove organizacije, Đuro Blanuša, učestvovaće na ovogodišnjem Samitu zapadnog Balkana koji se održava u Trstu, zajedno sa visokim predstavnicima iz regiona i zemalja članica Evropske unije. Tom prilikom on će 12. jula predstaviti prvi program omladinskih razmena za zapadni Balkan.

Opširnije: Regionalna kancelarija za saradnju mladih počinje sa radom

global volunteerLeto sa sobom donosi mnoštvo putovanja i država, muziku raznih krajeva, ukuse iz mnogih delova sveta i ljude iz zemalja koje možda niste posetili do sada. Ali gde naći sve to na jednom mestu?

Događaj pod nazivom ,,Globalno selo u Beogradu”, u organizaciji najveće studentske organizacije na svetu AIESEC – Lokalne kancelarije Metropolitan,održaće se u subotu, 24.06. u periodu od 16h do 18h u Studentskom parku!

Opširnije: Globalno selo –internacionalno leto u Beogradu

sc15 6 MediumSvesni važnosti neformalnog obrazovanja i stvaranja internacionalnih poznanstava, Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom „Think LEAN”.

Opširnije: Međunarodni stručni akademski seminar „Think LEAN”

Za 4 dana istice rok za prijavu za zajednički konkurs Univerziteta u Beogradu- Centra za razvoj karijere i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Otvorena mesta za praksu ponudili su sledeće organizacije – AirSERBIA, Aerodrom Nikola Tesla, Železnice Srbije, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP Putevi Srbije, Agencija za upravljanje lukama i druga javna preduzeća, stručne ustanove i agencije iz resora ministarstva. Zanimljive pozicije na kojima će praktikanti raditi su, između ostalih, i Letačka operativa, IT sektor, Ljudski resursi, Sektor za vazdušni saobraćaj i transport opasne robe, Sektor za tehničko kolske poslove…

Opširnije: Još 4 dana za prijavu na konkurs za 130 zanimljivih pozicija za praksu za studente Univerziteta u...