[ lokalne akcije ]

LibertyCon2Organizacija Evropski Studenti Za Slobodu (European Students For Liberty) po prvi put organizuje svoju veliku godišnju konferenciju LibertyCon u Srbiji. Ova međunarodna konferencija je do sada organizovana u Luvenu (Belgija), Berlinu (Nemačka) i Pragu (Češka).

Opširnije: LibertyCon u Srbiji!

Ukoliko želis da radiš sa kul ljudima koje pokreće rad na važnim stvarima, a ujedno si motivisan da napraviš pozitivnu promenu u društvu i za sebe kažeš da si timski igrač, komunikativan, ambiciozan i odgovoran, pozivamo te da nam se priključiš kao Social Impact Award Project Ninja.

Opširnije: Postani deo Razlivalište ekipe!

Kurs kreativnog pisanja Kreativna sinergija"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i žele da ojačaju svoj kreativni potencijal, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom motivacijom da ovladaju veštinom pismenog izražavanja. Kursevi su zasnovani na kontinuiranom individualnom i grupnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju. Posebna pažnja posvećuje se individualnom radu sa svakim polaznikom, u skladu sa njegovim ličnim ambicijama i ciljevima vezanim za pisanje.

Opširnije: Nova sezona kurseva kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”


 Racunar 800x350pxObaveštavamo Vas da smo u saradnji sa ​ITAcademy​ obezbedili ​besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština.  
Cilj nam je da onima koji žele da se usavršavaju i napreduju omogućimo da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.  

Opširnije: Besplatni online kursevi

DMT kaverU četvrtak, 21. decembra, u Startit Centru na adresi Savska 5, marketinški stručnjaci će u okviru panel diskusije podeliti svoja znanja i iskustva na polju digitalnog marketinga. Događaj počinje u 14 časova, a ulaz je besplatan.

Opširnije: Digital marketing: talks