[ njuz ]

Otvorene prijave za Microsoft Imagine Cup 2015
03 Mar 2015 06:59

Udruženje studenta informatike ONISsa Fakulteta organizacionih nauka po treći put organizuje projekat Start, ovoga puta pod imenom tart Imagine. Projekat Start Imagine predstavlja sinergiju FONIS-ovog projekta Start Conference i Microsoft-ovog projekta Imagine Cup.

Festival marketinga “FONklame“
02 Mar 2015 09:21

Kako su reklame najupečatljiviji deo svih kampanja i tiču se najvećeg broja ljudi, vremenom postaju svojevrsan oblik umetnosti u kojoj se kreativnost, domišlljatost, inovativnost i dopadljivost poigravaju sa ljudskom psihologijom. Mnogo rada stane u nekoliko sekundi ili minuta koji se plasiraju javnosti.

[last wanz]

[ info ]

Besplatni kursevi jezika za mlade iz Obrenovca tokom proleća 2015. godine
02 Mar 2015 09:37

Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac, u saradnji sa Sportsko-kulturnim centrom "Obrenovac", u okviru programa neformalnog obrazovanja realizuje četiri besplatna kursa jezika za mlade iz Obrenovca. Kursevi su namenjeni nezaposlenima, studentima i srednjoškolcima između 15 i 30 godina. Broj učesnika po kursu je do 20.

[last wanz]

[lokalne akcije ]

Poziv na seminar Saradnja države i civilnog sektora u oblasti pravosuđa i ljudskih prava
23 Feb 2015 13:23

Komitet pravnika za ljudska prava-YUCOM, u saradnji sa Evropskim pokretom, Vas poziva da uzmete učešće na seminaru Saradnja države i civilnog sektora u oblasti pravosuđa i ljudskih prava koji će se održati u petak, 27. februara 2015. godine, sa početkom u 11h u Aero klubu.

#StudentskiDavos
18 Feb 2015 06:36

Forum ima za cilj podizanje svesti mladih o značaju prelaska iz službeničkog u preduzetničko društvo, pokretanje procesa usklađivanja sistema visokog obrazovanja sa potrebama tržišta rada, ali i da pokrene diskusiju o podizanju nivoa privredne saradnje između mladih u regionu, kao i o mogućnosti veće regionalne saradnje.

[last wanz]