[ njuz ]

Pobednici konkursa „Biznis ideja-moja karijera“ osvojili stipendije
02 Okt 2015 05:34

Nagrade najboljim esejistima konkursa "Biznis ideja-moja karijera" dodeljene su 30. septembra na Fakultetu na primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije. Ovaj projekat Instituta za pravo i finansije i Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije pokrenut je sa namerom da podstakne stvaranje preduzetničkog duha mladih u cilju samo [ ... ]

POZIV ZA DIZAJN MASKI NA TEMU ONLAJN IDENTITETA
19 Sep 2015 08:41

Identifikuj me je inicijativa koja se bavi uticajem razvoja komunikacionih tehnologija, i pre svega, načina njihove upotrebe na stvaranje, dinamiku i ispoljavanje društvenih identiteta.

[last wanz]

[ info ]

Training course “I Take ACTion” that will be held in Vrnjačka banja
02 Okt 2015 05:38

KOMPAS – Creative youth center of Pancevo for fighting against AIDSives young people the opportunity to participate on an ERASMUS+ training course “I Take ACTion” that will be held in Vrnjačka banja from 15 – 23. October.

Konkurs za učesnike/ce na program „Common Places – Young and Active Citizenship“ – Sicilija
02 Okt 2015 05:32

Centar za razvojnu politiku i saradnju (CRPS) ima zadovoljstvo da vas pozove da se prijavite na konkurs za omladinsku razmenu “mmon Places – Young and Active Citizenshipkoja će se održati u gradu Korleone u Italiji od 23. do 29. novembra 2015. godine.

[last wanz]

[lokalne akcije ]

Javni poziv: Otvoreno o sportu!
28 Sep 2015 06:58

Pozivamo Vas na učešće u projektu „Otvoreno o sportu: Aktivni mladi za transparentnije i odgovornije finansiranje sporta u Republici Srbiji“ koji realizuje Bečejsko udruženje mladih, član za nadzor javnih finansija, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Moj prvi biznis: Kako od ideje do realizacije?
24 Sep 2015 11:23

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na prvo druženje Mreže mladih preduzetnika 29. septembra u 17h u Kancelariji za mlade „Gnezdo"!

[last wanz]