[ njuz ]

Svetski omladinski talas traži nove članove!
05 Okt 2015 06:03

U okviru projekta „Međunarodna studentska nedelja u Beogradu 2016 – ISWiB 2016“, omladinsko udruženje „Svetski omladinski talas“ (SOT) poziva sve mlade zainteresovane da se prijave za volontiranje u organizaciji najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi.

Pobednici konkursa „Biznis ideja-moja karijera“ osvojili stipendije
02 Okt 2015 05:34

Nagrade najboljim esejistima konkursa "Biznis ideja-moja karijera" dodeljene su 30. septembra na Fakultetu na primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije. Ovaj projekat Instituta za pravo i finansije i Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije pokrenut je sa namerom da podstakne stvaranje preduzetničkog duha mladih u cilju samo [ ... ]

[last wanz]

[ info ]

Jednodnevni seminar “Kako se formira savremeni srpski identitet?”
05 Okt 2015 12:08

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji uz podršku Fondacije za otvoreno društvo organizuje jednodnevni seminar “Kako se formira savremeni srpski identitet?”
će se između ostalog baviti i sledećim pitanjima: šta definiše naš identitet; kako kultura utiče na izgradnju identiteta; da li, i ako da, u kojoj meri Rusija utiče na  [ ... ]

KONKURS ZA VOLONTERSKU PRAKSU U KANCELARIJAMA JAVNIH BELEŽNIKA
05 Okt 2015 06:11

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kancelarijama javnih beležnika.

[last wanz]

[lokalne akcije ]

Besplatna obuka prve pomoći
05 Okt 2015 06:08

2% populacije u Srbiji je posebno po nečemu. Želiš li i ti da budeš deo tih 2%? Želiš li da i ti budeš poseban/na po nečemu? Poseban/na po tome što želiš, možeš i ZNAŠ kako nekome da spasiš život!
o, ispunio/la si prvi uslov! Još ako imaš 15-30 godina i pritom dolaziš iz Leskovca ili drugog mesta koje pripada Ja [ ... ]

Liderstvo kao način života. Izazovi sebe!
05 Okt 2015 06:02

Od 1948 godine, studentska organizacija AIESEC (trenutno najveća međunarodna studentska organizacija) trudi se da utiče na razvoj liderstva kod mladih kako bi postali najbolja verzija sebe ali i uticali na zajednicu u kojoj žive.

[last wanz]