[ njuz ]

II Forum nove regionalne politike i evropskih integracija
28 Okt 2014 13:18

Forum mladih Igmanske inicijativei Fondacija Friedrich Ebert, kancelarija u Beogradu,imaju zadovoljstvo da Vas pozovu da se prijavite za učešće u radu II Foruma nove regionalne politike i evropskih integracija “Problem nezaposlenosti mladih u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji - rešenje po uzoru na nordijski model saradnje” [ ... ]

Besplatan trening za razvoj biznis plana
27 Okt 2014 13:25

U okviru programa Biznis mladih Srbije raspisan je novi poziv za mlade – da se prijave za napredni petodnevni trening na kojem će se uz podršku biznis ekperata baviti temeljnim razvijanjem svoje biznis ideje i biznis plana.

[last wanz]

[ info ]

FOTO KONKURS „DIŠITE“ Otvoren konkurs fotografije na temu ekologije i kulture življenja
27 Okt 2014 13:23

Udruženje O3one, uz podršku Sekretarijata za očuvanje životne sredine grada Beograda, organizuje foto konkurs pod nazivom „Dišite“. Tema konkursa je očuvanje životne sredine, ne samo u ekološkom, već i u sociološkom i kulturološkom smislu. Ovaj konkurs bi trebalo da probudi razmišljanje o novoj dimenziji ekologije- o kulturi življ [ ... ]

Kreativno mentorstvo
23 Okt 2014 06:13

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture Program promoviše mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.
godina želimo da izgrad [ ... ]

[last wanz]

[lokalne akcije ]

Predstavljanje Android aplikacije za mlade "Evropa za poneti"
28 Okt 2014 13:53

Predstavljanju Android aplikacije „Evropa za poneti“ koje će se održati na Sajmu knjiga, 29. oktobar 2014. godine, na štandu Delegacije EU u Srbiji i EU Info Centra, hala 4 Beogradskog sajma, sa početkom u 11.00 časova.

SRPSKI REDITELJ POSTAVLJA NEMACKOG KLASIKA U BERLINU
27 Okt 2014 13:28

Srpsku reditelj, Darijan Mihajlović, u Berlinu postavlja jednu od najbrutalnijih Grimovih bajki „Devojka bez ruku” na scenu Vilhelma i Jakoba Grima. Ova berlinska scena isključivo je posvećena delima ove dvojice nemačkih klasika.

[last wanz]