[ njuz ]

Počela realizacija projekta “Aktivacijom do inkluzije u zapošljavanju”
28 Jul 2015 10:50

U periodu od 01. juna do 31. decembra 2015. Forum mladih sa invaliditetom realizuje projekat “Aktivacijom do inkluzije u zapošljavanju”. Projekat je podržalo Ministarstvo omladine i sporta. Saradnici na projektu su Nacionalna služba za zapošljavanje, Univerzitetski centar za studente sa hendikepom Univerziteta u Beogradu, Privredna komora S [ ... ]

BAUSHTELLË BALKAN TEMPLE stiže iz Ciriha u Beograd
22 Jul 2015 10:38

Radovi u Beogradu mogu da počnu! BAUSHTELLË -što bi u prevodu značilo “gradilište” se iz Ciriha seli u Beograd, i to u periodu od 28. jula do 8. avgusta nakon čega nas u septembru očekuje i finalni performans na Kalemegdanu.

[last wanz]

[ info ]

Konkurs za stažiranje u BCBP - prijava do 20. avgusta
30 Jul 2015 06:34

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XVIII generacije stažista i stažistkinja. Program stažiranja traje šest meseci, sa mogućnošću produženja saradnje, pa i zapošljavanja.

ČETVRTA PO REDU BESPLATNA OBUKA ZA SVE KOJI ŽELE DA UČESTVUJU U PROJEKTU MARKETPLACEOFIDEAS!!!
28 Jul 2015 10:53

Da li imate inovativnu ideju koju bi ste hteli da realizujete? Da li se pitate kako pokrenuti preduzeće? Da li vas muči pitanje kako doći do kupaca za vaš proizvod? Da li znate kako da organizujete proces razvoja proizvoda? Da li vas muči pitanje kako doći do finansijskih sredstava?  

[last wanz]

[lokalne akcije ]

Slučajni vodiči
28 Jul 2015 10:52

U prostoru udruženja Kolektiv u toku je izložba Slučajni vodiči. Izložbu potpisuju Kolektiv i Gradska Gerila, a biće slučajno zatvorena negde u septembru. Kolektiv se nalazi u Karađorđevoj 53 (preko puta Mikser Housea).

Učešće kontigenta Saveza izviđača Srbije na Svetskoj smotri izviđača u Japanu
23 Jul 2015 06:32

Predstavnici Saveza izviđača Srbije (SIS) ovog leta učestvovaće na Svetskoj smotri izviđača, poznatijoj kao Džembori (Jamboree). Ova najveća međaunarodna izviđačka aktivnosti u organizaciji Svetskog skautskog pokreta (World organization of the scouts movement - WOSM) biće održana u periodu od 28. jula do 8. avgusta 2015. godine u Kirar [ ... ]

[last wanz]