[ njuz ]

Usvojena Nacionalna strategija za mlade za period od 2015. do 2025. godine
05 Mar 2015 08:54

Nacionalna strategija za mlade utvrđuje osnovne principe za unapređenje društvenog položaja mladih i stvaranje uslova za ostvarivanje prava i interesa mladih u svim oblastima.
/> Mladi su sadašnjost i budućnost društva, resurs inovacija i pokretačka snaga. Zbog toga je neophodno kontinuirano i sistematsko ulaganje u razvoj mladih i uspostavlj [ ... ]

Otvorene prijave za Microsoft Imagine Cup 2015
03 Mar 2015 06:59

Udruženje studenta informatike ONISsa Fakulteta organizacionih nauka po treći put organizuje projekat Start, ovoga puta pod imenom tart Imagine. Projekat Start Imagine predstavlja sinergiju FONIS-ovog projekta Start Conference i Microsoft-ovog projekta Imagine Cup.

[last wanz]

[ info ]

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ traži volontere
05 Mar 2015 09:24

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice “ te poziva da prisustvuješ obuci za volontere i angažuješ se u okviru jednog od tri volonterska stuba, odnosno postaneš deo jednog humanog tima i stekneš specifično životno iskustvo. Više o volonterskom programu na: elhospice.org/volonteri/

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu 2015 - otvorene prijave za učesnike!
04 Mar 2015 06:34

Omladinsko udruženje „Svetski omladinski talas“ je otvorilo prijave za učešće na 9. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2015 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), koja će se održati od 12. do 19. jula u glavnom gradu Srbije. Ovogodišnja tema festivala nosi naziv „Unwrap“.

[last wanz]

[lokalne akcije ]

Poziv na seminar Saradnja države i civilnog sektora u oblasti pravosuđa i ljudskih prava
23 Feb 2015 13:23

Komitet pravnika za ljudska prava-YUCOM, u saradnji sa Evropskim pokretom, Vas poziva da uzmete učešće na seminaru Saradnja države i civilnog sektora u oblasti pravosuđa i ljudskih prava koji će se održati u petak, 27. februara 2015. godine, sa početkom u 11h u Aero klubu.

#StudentskiDavos
18 Feb 2015 06:36

Forum ima za cilj podizanje svesti mladih o značaju prelaska iz službeničkog u preduzetničko društvo, pokretanje procesa usklađivanja sistema visokog obrazovanja sa potrebama tržišta rada, ali i da pokrene diskusiju o podizanju nivoa privredne saradnje između mladih u regionu, kao i o mogućnosti veće regionalne saradnje.

[last wanz]